Partneri

PARTNERI

Microsoft Gold Partner

Microsoft Gold Partner

Među bosanskohercegovačkim Gold Certified-partnerima kompanije Microsoft mi pripadamo samom vrhu, što dokazuju mnogi uspješno završeni projekti na operacijskim sistemima kompanije Microsoft, razvojnim alatima, bazama podataka i platformama. Provodimo kompletna rješenja koja uključuju savjetovanje, projektovanje, pomoć pri implementaciji i upravljanju, integraciju proizvoda u korisnička okruženja i edukaciju korisnika.

Cisco Premier Partner

Cisco Premier Partner

Cisco uspostavlja partnerske odnose samo s onim organizacijama koje dopunjavaju njegovu ponudu tehnologija i usluga te sigurno mogu zadovoljiti sve vaše zahtjeve kao klijenata. Kao CISCO Partner mi koristimo tehnologiju CISCO, koja kvalitativno pripada samom vrhu na području mrežne opreme i naprednih tehnologija, zahvaljujući kojoj se implementiraju najzahtjevnije računarske mrežne veze u velikim i malim preduzećima. Istovremeno nudimo i kompleksno stručno savjetovanje i podršku pri prodaji, postavljanju i održavanju računarskih mreža.

HP Official Partner

HP Authorised Service Delivery Partner (ASDP)

HP autorizirani servisni partner za sve HP proizvode za tržište BiH (osim Consumer proizvoda-Pavilion) uključujući desktop PC, workstations, All-in-One, monitore, notebook, tablet, printere, MFP I plotere. Budući da posjedujemo naziv DP Preferred Partner možemo vam osigurati cijelu paletu hardverskih i softverskih proizvoda kao i usluge kompanije HP. Kao sistemski integratori mi provodimo rješenja na najširem području proizvoda kompanije HP i nudimo rješenja za tzv. Business Critical sisteme, rješenja za povezivanje sistema u skupine te rješenja na području spremanja i arhiviranja podataka (podsistemi sa diskovima, biblioteke, SAN -mrežno skladištenje podataka). Kao ovlašteni servisni partner mi nudimo i održavanje opreme u garantnom roku, kao i nakon isteka perioda garancije.

IBM Official Partner

IBM Advanced
Business Partner

IBM autorizovani servisni partner za Storage I Power portfolio. Tradicija IBM-a duga je preko 100 godina. Gotovo svi njihovi proizvodi su dizajnirani i razvijeni da zapišu, procesiraju, komuniciraju, pohrane i povuku informacije – od prvih tabulatora i satova, do današnjih moćnih servera i storage rješenja. IBM je ime koje je razvijalo društvo informacionih tehnologija, a i danas stoji na vrhu svjetske industrije koja donosi revoluciju u poslovanje kompanija.

Lenovo Business Partner

Lenovo Authorised Service Provider

Lenovo autorizovani servisni partner za desktop PC, notebook, All-in-One, workstations, monitore kao I enterprise portfolio (Think server, storage I networking) uključujući I System X servere. Lenovo teži tome da bude nova svjetska kompanija koja proizvodi nagrađivane računare za svoje klijente i kompanija koja nije ograničena zidovima ili organizacijskim strukturama. U Lenovu koriste resurse iz cijeloga svijeta kako bi iskoristili snagu inovacija u svom globalnom timu. Inovativno i uzbudljivo dizajnirani proizvodi, uz dugu garanciju, pružaju i kvalitet primjeren svjetskim prozvodima u IT industriji, a sve s ciljem da se ispune zahtjevi korisnika.

Pure Storage Partners

Technology Alliance Partner

Pure Storage su partneri koji sarađuju sa vodećim proizvođačima hardvera, softvera i multi-cloud sistema. Pružaju brza i pouzdana rješenja čime je usluga podignuta na viši nivo uz minimalan rizik primjene. Globalni sistem integratori imaju strateški dugoročne odnose sa kupcima širom svijeta. Kombinovanjem naših ekspertiza, kupcima pružamo konkurentnu prednost i trajnu vrijednost. Mi zajedno sa Pure Storage-om nudimo najbolja rješenja za skladištenje podataka koja ubrzavaju poslovanje i osiguravaju bezrizično poslovanje u kritičnim poslovnim inicijativama.