PROFIL FIRME

AvaCom GROUP jedna je od vodećih tvrtki u BiH u pružanju profesionalnih informatičkih usluga koje obuhvataju prodaju, projektiranje i izgradnju, te održavanje i tehničku podršku 24/7 za naše korisnike.

Status među liderima u ICT sektoru stekli smo upornim radom i konstantnim ulaganjima u naše ljudske potencijale, profesionalne IT certifikate i partnerske statuse sa vodećim svijetskim IT kompanijama, te proaktivnom suradnjom sa korisnicima. Naši klijenti su uspješne domaće i inozemne tvrtke iz raznih sektora djelatnosti. Posebno smo ponosni na velike klijente kojima pružamo kompleksne IT usluge.

2007. godine smo uveli sustav kontrole kvalitete po standardu ISO 9001 2015. godine smo uveli još dva sustava kontrole kvalitete po međunarodnom standardu objavljenom od strane Međunarodne Organizacije za Standardizaciju (ISO): -ISO/IEC 27001:2013 – koji opisuje kako upravljati informacijskom sigurnošću u tvrtkama i -ISO/IEC 20000-1:2011 – jedini standard za najbolju praksu u IT Service Management-u i nasljednik je norme BS 15000. -ISO 20000 dokazuje da nositelj certifikata posluje u skladu s najboljim poznatim praksama na području IT Service Managementa i baziran je na ITIL-u.

Želimo biti priznata regionalna informatička tvrtka sa vrhunskim uslugama i inovativnim rješenjima.
Želimo kreirati i nuditi informatička poslovna rješenja temeljena na vodećim svjetskim tehnologijama i vrhunskim uslugama.