SERVIS IT OPREME

AUTORIZIRANI SERVISNI PARTNER: HP, IBM, LENOVO

AvaCom Group d.o.o. Vam pruža profesionalnu i brzu uslugu servisiranja (računala, printeri, serveri,…) u našom servisnom centru u Banja Luci

HP

Autorizirani servisni partner za sve HP proizvode za tržište BiH ( osim Consumer proizvoda-Pavilion) uključujući desktop PC, workstations, All-in-One, monitore, notebook, tablet, printere, MFP I plotere.

IBM

Autorizirani servisni partner za Storage i Power portfolio.

LENOVO

Autorizirani servisni partner za desktop PC, notebook, All-in-One, workstations, monitore kao I enterprise portfolio (Think server, storage I networking) uključujući I System X servere.

Odziv za održavanja do 1h na području cijele BiH. Za sve vaše servisne potrebe pobrinut će se profesionalno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom i stručnošću prepoznatim od strane tri vodeća BREND-a u IT tehnologiji (HP, IBM, Lenovo) Naše osoblje je prošlo proces obuke i certifikacije od strane proizvođača i sigurno su rješenje vaših tehničkih problema. Uz podršku za opremu u jamstvenom/garantnom roku naši servisni centri pružaju i podršku za opremu van garancije uz nabavku rezervnih dijelova kroz originalne kanale proizvođača.

AUTORIZIRANI SERVISNI CENTAR

Adresa: Stepe Stepanovića 181c
Banja Luka 78000, BiH
Telefon : +387 (0) 51 238 430
Fax : +387 (0) 36 355 356
Email : info@avacomgroup.ba
prodaja@avacomgroup.ba
servis@avacom.ba